Stígðu inn í heim af óteljandi sögum
Óskáldað efni
Mange danske virksomheder har ingen strategi for globalisering. Globalisering på dagsordenen giver danske virksomheder en hjælpende hånd, når de skal i gang med strategiprocessen. For hvad skal der egentlig til i en virksomhed, når den skal være klar til globalisering?
Globalisering er i sig selv ikke noget nyt. Det nye er, at globalisering er rykket op på den strategiske dagsorden i de danske virksomheder. Fordi det er nødvendigt.
Denne bog giver hjælp til virksomhederne, så deres strategi forholder sig til alle problemstillinger i globaliseringsprocessen.
Forfatterne beder virksomhederne forholde sig til disse fem pointer:
1. Globaliseringen er i gang – hvad er konsekvenserne af det?
2. Globaliseringen vil accelerere – har I taget det med i jeres overvejelser?
3. Jeres globaliseringsstrategi afhænger af potentialet og risikoen – hvordan beregner man globaliseringspotentialet for din virksomhed?
4. Globalisering vil medføre forandringer i virksomhedens byggesten – hvordan vil din virksomheds geografiske fokus, struktur og ledelse ændre sig?
5. Udnyt andres gode og mindre gode erfaringer – læs de 7 gode råd inden I går i gang og 7 gode råd, når I er gået i gang.
Det er en enkel, let læst og brugbar bog, der kan hjælpe enhver virksomhed, der forholder sig til globalisering. Den afmystificerer globaliseringen og nedbryder det til nogle konkrete og forståelige begreber og handlingsanvisninger, der kan bruges i en strategiproces, når ens virksomhed skal i gang. Hvad skal man have styr på? Og hvordan styrer man processen? Hvad betyder det for ens organisation? Hvor meget skal man investere? Oma.
Alt sammen krydret med cases fra danske virksomheder, der har både gode og dårlige erfaringer fra en strategiproces omkring globalisering.
Forfatterne har valgt at donere overskuddet fra bogen til Amnesty International.
© 2012 Gyldendal (Rafbók): 9788702122091
Útgáfudagur
Rafbók: 30 januari 2012
Merki
Íslenska
Ísland